Courgette Fleur

De Courgette Fleur wordt per stuk verpakt in een luchtdichte flowpack. Er zitten 15 Fleurs in een doos (40-30-9cm).

De Courgette Fleur wordt vroeg in de ochtend geoogst. Dit is nodig omdat de bloem na elf uur 's ochtends al aan het verwelken is. Hoe vroeger de bloem wordt geoogst des te langer deze houdbaar is. De optimale bewaartemperatuur ligt rond de 7 graden.

Courgette Fleur 4x4

De Courgette Fleur wordt per stuk verpakt in een luchtdichte flowpack. Er zitten 4 fleurs in een plastic bak met deksel. In een doos (60-40-9cm) zitten vier bakken.

Mini courgette
De mini courgette heeft een lengte van 10-12 cm en een gewicht van ongeveer 27 gram. Mini-courgettes worden per 15 stuks verpakt in een plastic bakje met deksel. In een doos (40-30-9cm) zitten vier bakjes, dus 60 Mini courgettes per doos. De doos met product weegt ongeveer 2,2 kg en het product gewicht is ongeveer 1,6 kg. De mini courgette is leverbaar in groen en geel. De bewaar-temperatuur ligt rond de 7-12 graden.
Mini courgette kleinverpakt
De mini courgette heeft een lengte van 10-12 cm en een gewicht van ongeveer 27 gram. Mini-courgettes worden per 7 stuks verpakt in een plastic bakje met deksel. In een doos (40-30-9cm) zitten acht bakjes, dus 56 Mini courgettes per doos. Deze doos weegt ongeveer 2,1 kg en het product gewicht is ongeveer 1,5 kg. Ze zijn leverbaar in groen en geel.
Midi courgette

De midi courgette is te leveren in verschillende maten. De meest gangbare Midi heeft een gewicht van 150 gram en een lengte van 18 cm. Er zitten dan 28 stuks in de doos(40-30-9cm) of 40 stuks in een grotere doos(28,5-38,5-14cm). Uiteraard zijn andere maten en ook leverbaar. De Midi is leverbaar in groen en geel. De bewaartemperatuur ligt rond de 13 graden.

Japan courgette

Voor Japan worden de Mini- en Midi courgette verpakt in de Japan doos. Er zitten dan 120 stuks Mini's of 40 stuks Midi's in een doos.

Standaard courgettes
Het gewicht van de standaard groene en gele courgettes ligt tussen de 225 en de 600 gram. Ze worden gesorteerd en verpakt op gewicht. De standaard en de Japan courgettes worden afgezet via The Greenery.

Courgette Fioretta

De Courgette Fioretta wordt met 6 stuks verpakt in een plastic bakje met deksel. Er zitten 4 bakjes in een doos (40-30-9 cm).
Het verschil is dat aan de bloem van Courgette Fleur een kleine courgette zit en aan de Fioretta alleen een klein steeltje. De Courgette Fioretta is ideaal om te frituren.